Gratis Spelletjes

Wezels met Raketten

Spel van de dieren

Wezels met raketten

Wezels met Raketten Waardering: 2/10

Wezels met raketten spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel, het doel is om wezels lanceren in de doelen in elk level. Klik en houd de muis om de hoek aan te passen en te dwingen de wezel te lanceren met een raket. Gooi het op de muren, het plafond of de vloer om naar moeilijk bereikbare plaatsen. Probeer de wezel zo dicht mogelijk bij het ​​midden van het doel mogelijk te houden. Voldoen aan of hoger dan het niveau par om verder te gaan naar het volgende niveau. Om maximale vuurkracht te krijgen, moet u deze tijd, zodat u de wezel gestart wanneer de pijl is zo groot mogelijk. Experimenteren met verschillende hoeken om moeilijke doelen te raken. Ga naar het level select scherm tussen de niveaus om een ​​kaart van het volgende niveau te zien.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6137 keer online. Ranking 3599 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 2.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Waardering gebaseerd van 2 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6137 keer
Wezels met Raketten

Gooi gewoon wezels op de doelen in elk level. Houd de muisknop ingedrukt om de hoek waarin je zal gooien de wezel, en de sterkte waarin de raket zal worden gegooid aanpassen aan te passen. De raket zal stuiteren van de muren, de grond, het plafond, en alles, dus profiteren van deze om je doel te bereiken. De doelstelling score wordt weergegeven in de rechter bovenhoek van het scherm. Je moet scoren in ieder geval dat om door te gaan naar het volgende niveau. Als u een klein doel te vinden, proberen om het te bereiken, omdat de score beloning is krankzinnig.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Wezels met Raketten voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Wezels met Raketten. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Wezels met Raketten en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Wezels met Raketten is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Wezels met Raketten dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Wezels met Raketten
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!