Gratis Spelletjes

vliegend varken

Spel van de dieren

Vliegend varken

Vliegend varken Waardering: 10/10

Vliegend varken spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Je moet een varkentje die wil door de lucht te vliegen te helpen. Je moet kopen in de winkel vleugels en vlucht upgrades langer duren. Verzamel alle appels en fruit vind je om upgrades te kopen en vliegen hoger dan ooit. Vermijd vliegende kippen en onweerswolken.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6317 keer online. Ranking 3669 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 10.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Waardering gebaseerd van 2 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6317 keer
vliegend varken

Een uitdaging waarin je moet helpen de kleine varken dat vliegt in de lucht. Verzamel sterren, fruit en alles wat je in de hemel om upgrades te kopen in de werkvloer aan het karakter. Vermijd vliegende kippen en onweerswolken die ervoor zorgt dat je het spel verliezen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd vliegend varken voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd vliegend varken. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd vliegend varken en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel vliegend varken is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd vliegend varken dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

vliegend varken
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!