Gratis Spelletjes

Vissen Vallen Vis

Spel van de dieren

Vissen vallen vis

Vissen Vallen Vis Waardering: 6/10

Vissen vallen vis spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Deze gratis online spel is zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is bewegen een kat van links naar rechts. De kat zal worden met een nest, en de punt van het verplaatsen van links naar rechts is om zoveel mogelijk vis te vangen als je kunt, als het van boven zal vallen en het zal op zeer hoge snelheden vallen. Er zullen veel soorten vis. Sommigen van hen zal je zelfs niet te vermijden, omdat ze hoogstwaarschijnlijk breken uw net, en dan moet je een nieuwe kopen. Als dit gebeurt, maar je hebt geen geld om een nieuwe te kopen, dan is het spel voorbij.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6511 keer online. Ranking 3560 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 10 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6511 keer
Vissen Vallen Vis

De kat zal blijven bewegen totdat het een rand van het scherm, wat betekent dat u alleen zal moeten keer op de pijl links of rechts komt. Dit bemoeilijkt het spel een beetje, omdat de vis steeds zal kleiner en sneller vallen. Probeer om de kat de vis te bereiken bij het passeren van de lijn. De verschillende vis die je zal vinden zijn witvissen, karpers, zalmen, forellen, vliegende vissen, paling, zeesterren, clownvissen, reuzenhaaien, kogelvissen, zeepaardjes, goud vis, mosselen en garnalen. De slechten zijn zeilvissen, egels, schelpen en stenen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Vissen Vallen Vis voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Vissen Vallen Vis. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Vissen Vallen Vis en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Vissen Vallen Vis is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Vissen Vallen Vis dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Vissen Vallen Vis
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25356 stemmen
Gespeeld
205280
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137520
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81504
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!