Gratis Spelletjes

Vis Jacht op Vogels

Spel van de dieren

Vis jacht op vogels

Vis Jacht op Vogels Waardering: 8/10

Vis jacht op vogels spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel, het enige doel is om zo veel vogels te vangen als je kunt, om te scoren zo veel punten als je kunt. Om de kleine vissen bewegen, gebruik de pijltjestoetsen op uw toetsenbord. Kijk uit voor de grotere vissen, ze zullen je eet zodra ze je aanraken, dus vergeet je altijd sneller dan ze zwemmen. Als je springt uit het oppervlak, vergeet niet te landen op het eiland, of je zal sterven. Alsmede indien je laat grotere vissen opeten. Springen door ringen en raakte paarse ballen voor bonussen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 5754 keer online. Ranking 3585 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 8.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Waardering gebaseerd van 4 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 5754 keer
Vis Jacht op Vogels

De truc is om te zwemmen in cirkels rond het eiland voor vogels sneller te krijgen. Om nog meer punten te scoren, probeer springen door de ringen als je ze ziet, of meer dan een vogel in een keer vangen. Je zal spelen als een kleine hongerige vissen die in staat is springen erg hoog, dus je zal moeten om te profiteren van de mogelijkheden om de vogels te vangen. Als je een paarse bal, vangen, acrobatische stunts uit te voeren wanneer je springt uit het oppervlak, die verdien je meer punten.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Vis Jacht op Vogels voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Vis Jacht op Vogels. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Vis Jacht op Vogels en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Vis Jacht op Vogels is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Vis Jacht op Vogels dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Vis Jacht op Vogels
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25350 stemmen
Gespeeld
205047
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8394 stemmen
Gespeeld
137338
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8138 stemmen
Gespeeld
81311
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!