Gratis Spelletjes

Virtuele Katje

Spel van de dieren

Virtuele katje

Virtuele Katje Waardering: 6/10

Virtuele katje spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Wilt u een kat hebben als huisdier? Als u niet beschikt over een echte, in ieder geval kunt u zorgen voor deze kitty hygiëne. U kunt praten via de microfoon aangesloten op uw computer, geef het een goed bad, veegt vacht met behulp van de droger, schone tanden en streelde het poesje op verschillende lichaamsdelen. Deze schattige oranje kat gaat om uw computer met deze virtuele huisdier spel.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 14209 keer online. Ranking 1418 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 906 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 14209 keer
Virtuele Katje

Flash spel virtueel cat zorg. Online spel virtueel huisdier, een kitten kunt u wassen, drogen zijn haar of zijn tanden poetsen. Caress deze kat als je eigen virtuele huisdier. Hij zal altijd voor u klaar op onze website, zodat u hem op elk moment bij te wonen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Virtuele Katje voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Virtuele Katje. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Virtuele Katje en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Virtuele Katje is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Virtuele Katje dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Virtuele Katje
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!