Gratis Spelletjes

Verzamel Wortelen

Spel van de dieren

Verzamel wortelen

Verzamel Wortelen Waardering: 6/10

Verzamel wortelen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Deze gratis online spel gaat over een zeer gevoelige konijn dat moet krijgen alle wortels van het mijnenveld. Zijn speciale vaardigheden zijn voor de mijnen te detecteren met de radar. Gebruik dit om mijnen en vijanden te vermijden. Wees er snel bij, slim en gelukkig krijgt alle gouden medailles beschikbaar. WASD of pijlen of de muis beweegt het konijn. Houd spatiebalk om te richten, laat de spatiebalk om wortelen te gooien. Houd Ctrl om te richten, los Ctrl om te schieten (heb je een speciale bril voor is).

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7786 keer online. Ranking 3002 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 22 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7786 keer
Verzamel Wortelen

Konijnen zijn kleine zoogdieren vinden in veel delen van de wereld. Konijnen leven in groepen, en hun leefgebieden zijn weiden, bossen, bossen, graslanden, woestijnen en wetlands. Het konijn lange oren (en dat is meer dan 10 cm) zijn waarschijnlijk voor het detecteren van roofdieren.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Verzamel Wortelen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Verzamel Wortelen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Verzamel Wortelen en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Verzamel Wortelen is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Verzamel Wortelen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Verzamel Wortelen
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!