Gratis Spelletjes

Trekvogels

Spel van de dieren

Trekvogels

Trekvogels Waardering: 8/10

Trekvogels spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Dit is een spel over een zwerm trekvogels verloren in de tijd. Tijdens het vliegen naar huis, de kudde zwerfhonden uit de koers in de Bermuda Driehoek. Plotseling, de vogels worden getrokken in een draaikolk, gekatapulteerd door een wormgat, en verloren in de tijd. Als spelers verder komt in de multi-hoofdstuk verhaal, vinden ze zelf verloren in plaatsen zoals de ijstijd tijdens de laatste meteorenregens dat de dinosaurussen gedood, de hellscape van een post-apocalyptische toekomst waarin de mens opnemen tegen machine, de hoge getijden van de industriële tijdperk waar steenkool-brandende molens uitwissen van de zon, China tijdens de Han-dynastie en de komst van vuurwerk, de mythologische leeftijd van het oude Griekenland, en zelfs het westelijk front van de Eerste Wereldoorlog, waar explosies van mosterdgas en hondengevechten vliegtuigen maken het bijna onmogelijk om de postduiven vliegen boven het slagveld op te slaan. Het is aan u om uw kennis van de kudde te gebruiken om uw vogels te begeleiden veilig thuis naar de woestijn van het huidige Canada. Beweeg de muis om uw kudde te sturen uit de buurt van vliegtuigen, storm, vergif, en andere dodelijke obstakels. Klik met de muis om je kudde leider te veranderen. Druk op de spatiebalk om het spel te pauzeren. Breng skill points over aanpassingen voor verschillende vogelsoorten. Pas uw kudde gedrag door het veranderen van de pikorde. Een ontploffing!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7211 keer online. Ranking 3121 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 8.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Waardering gebaseerd van 42 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7211 keer
Trekvogels

In dit spel, de vogeltrek heeft veel te doen. Vogeltrek is de seizoens-verplaatsingen van vele soorten vogels. Echter, de aard van de game te overleven. Het belangrijkste doel van deze survival games is om alleen maar in leven te blijven, het verslaan van vijanden of het oplossen van puzzels kunnen zijn incidenteel. Enkele belangrijke elementen zijn behoud van natuurlijke hulpbronnen (van gezondheid en munitie, bijvoorbeeld), een vijandige omgeving (typisch post-apocalyptische of bovennatuurlijke).

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Trekvogels voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Trekvogels. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Trekvogels en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Trekvogels is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Trekvogels dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Trekvogels
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25350 stemmen
Gespeeld
205047
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8394 stemmen
Gespeeld
137338
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8138 stemmen
Gespeeld
81311
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!