Gratis Spelletjes

T-Rex in Londen

Spel van de dieren

T-rex in londen

T-Rex in Londen Waardering: 8/10

T-rex in londen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Je bent een Tyrannosaurus Rex die zaaien angst Londen. Op elk scherm zal u informeren hoeveel Londenaren moeten eten. Met behulp van de muis om de mond van de tyrannosaurus, en het recht op de knop direct te eten, de rest van de bewegingen te maken hebben met de belangrijke data. als je eenmaal hebt gegeten alle mensen van dat scherm, kunt u naar de volgende, wees voorzichtig in de volgende schermen, Londenaren begon te schieten hun wapens om zich te verdedigen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6416 keer online. Ranking 3655 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 8.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Waardering gebaseerd van 36 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6416 keer
T-Rex in Londen

Zeker een verrassend spel, londen en een tyrannosaurus, vind alle verborgen rode telefooncellen, of de beroemde Engels pub, die de gevreesde T-Rex die door de straten van Londen eet alles kan loopt te verbergen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd T-Rex in Londen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd T-Rex in Londen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd T-Rex in Londen en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel T-Rex in Londen is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd T-Rex in Londen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

T-Rex in Londen
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!