Gratis Spelletjes

Start Pinguïns

Spel van de dieren

Start pinguïns

Start Pinguïns Waardering: 6/10

Start pinguïns spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Deze pinguïns zijn gek! Ze hebben het vermogen om zich voort te bewegen tot een zeer grote hoogte, net alsof ze raketten! Het doel van het spel is om ze te laten gaan zo hoog als ze kunnen, dus eerst, moet je ze starten door erop te klikken. Zodra ze in de lucht, je moet oppassen niet te laten vallen, en om te klikken op hen te houden, zodat ze kunnen blijven winnen hoogte. Op het moment dat je mist een klik, is het spel voorbij!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7451 keer online. Ranking 3189 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 40 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7451 keer
Start Pinguïns

Pinguïns zijn een soort van vliegende zeevogels, die worden alleen verspreid in de zuidelijke halfrond, vooral in hoge breedtegraden, zoals de Zuidpool.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Start Pinguïns voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Start Pinguïns. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Start Pinguïns en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Start Pinguïns is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Start Pinguïns dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Start Pinguïns
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25350 stemmen
Gespeeld
205047
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8394 stemmen
Gespeeld
137338
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8138 stemmen
Gespeeld
81311
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!