Gratis Spelletjes

Squash Vliegt

Spel van de dieren

Squash vliegt

Squash Vliegt Waardering: 8/10

Squash vliegt spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Deze gratis online spel is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is richten met de muis, zodat de vliegenmepper is op de top van de naderende vliegen, en klik vervolgens op squash de vliegen. Dood zoveel vliegen als je kunt om uw heerlijke taart op te slaan. Laten we eens kijken wie het krijgt, u of de vliegen!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7739 keer online. Ranking 3025 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 8.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Waardering gebaseerd van 22 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7739 keer
Squash Vliegt

De huisvlieg is de meest voorkomende van alle binnenlandse vliegen, goed voor ongeveer 91% van alle vliegen in menselijke bewoning, en inderdaad een van de meest verspreide insecten gevonden over de hele wereld. Het wordt beschouwd als een plaag die kan dragen ernstige ziekten.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Squash Vliegt voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Squash Vliegt. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Squash Vliegt en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Squash Vliegt is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Squash Vliegt dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Squash Vliegt
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!