Gratis Spelletjes

spin vliegen-hunter

Spel van de dieren

Spin vliegen-hunter

Spin vliegen-hunter Waardering: 6/10

Spin vliegen-hunter spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Dit vermogen spel met in de hoofdrol insecten is gebaseerd op populaire games zoals "Snij het touw". Je bestuurt een leuke spin die moet worden afgewogen met uw spinnenweb om de groene vliegen vangen. Je moet voorzichtig zijn, dat de bijen je niet kan bereiken, of moet opnieuw beginnen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7832 keer online. Ranking 3607 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 138 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7832 keer
spin vliegen-hunter

De ronde spin maakt gebruik van haar web dit spel om over het scherm te scrollen. Toen de spin vangt een vlieg, wikkel in een doek volledig. Alleen de gevreesde bijen kan deze spin te stoppen, zodat Swing en voorkomen dat je gevangen naar het volgende niveau.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd spin vliegen-hunter voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd spin vliegen-hunter. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd spin vliegen-hunter en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel spin vliegen-hunter is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd spin vliegen-hunter dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

spin vliegen-hunter
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25350 stemmen
Gespeeld
205047
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8394 stemmen
Gespeeld
137338
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8138 stemmen
Gespeeld
81311
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!