Gratis Spelletjes

spartaans katachtigen

Spel van de dieren

Spartaans katachtigen

Spartaans katachtigen Waardering: 8/10

Spartaans katachtigen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel je de controle Leonidas, een leeuw van Sparta, de leider van de Spartaanse soldaten. U moet speren vakkundig threading hoofd van reptielen die zijn aanval op de stad te gooien. Leonidas is de kampioen en koning van Sparta, en zijn speer kan doden.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6021 keer online. Ranking 3702 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 8.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Waardering gebaseerd van 2 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6021 keer
spartaans katachtigen

Om de speer te schieten, moet u de computer muis wijzen. Hoe verder u op uw schot sterker te hebben. U moet rekening houden met de gelijkenis die speer na de worp om vijanden. Stuitert de schilden en voorkomen dat burgers.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd spartaans katachtigen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd spartaans katachtigen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd spartaans katachtigen en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel spartaans katachtigen is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd spartaans katachtigen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

spartaans katachtigen
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25350 stemmen
Gespeeld
205033
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8394 stemmen
Gespeeld
137317
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8138 stemmen
Gespeeld
81298
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!