Gratis Spelletjes

Run Dino, lopen

Spel van de dieren

Run dino, lopen

Run Dino, lopen Waardering: 6/10

Run dino, lopen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Misschien niet een spel dat de aandacht trekt voor de graphics, die doet denken aan video games uit de jaren '80, maar Run Dino, run is opmerkelijk voor de snelheid u rijdt dinosaurus in Jurassic ramp. U kunt uw dinosaurus aanpassen, en u te maken met pijlen, enkel nodigen u uit om te spelen en je gewoon ontdek het bovennatuurlijke vaardigheden die deze dinosaurus, misschien wel de adrenaline voor onmiddellijke dood maken springen, vliegen, rennen Mode het heeft. Haast om het scherm passeren voordat de grote meteoriet val en uw wereld te vernietigen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 5951 keer online. Ranking 3679 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 22 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 5951 keer
Run Dino, lopen

Hebben aangetoond dat de adrenaline snelheid bij deze spellen, zult u van de manier waarop ze spelen, de manier waarop ze lopen de dinosaurus, zijn manier van springen. De graphics van de jaren tachtig worden gecompenseerd door de snelheid van de beweging. Pas op voor de pits, waar u de dinosaurus kunt laten vallen, en dat hij zal sterven begraven door vallende rotsen vallende meteoriet.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Run Dino, lopen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Run Dino, lopen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Run Dino, lopen en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Run Dino, lopen is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Run Dino, lopen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Run Dino, lopen
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25356 stemmen
Gespeeld
205280
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137520
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81504
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!