Gratis Spelletjes

Ruimte Kat Copter

Spel van de dieren

Ruimte kat copter

Ruimte Kat Copter Waardering: 7/10

Ruimte kat copter spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Uw ruimte kat is vast komen te zitten in een grot en je moet zijn jet pack te controleren om te rijden voor de veiligheid. Het enige wat je hoeft te doen is op en houd ergens op het scherm om uw kat naar boven, en laat los om te dalen. Vermijd de rotsen en muren van de grot, maar verzamel zoveel munten als je kunt. Hoe ver beneden de grot kunt u het?

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 5605 keer online. Ranking 3336 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 14 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 5605 keer
Ruimte Kat Copter

Dit is een klassiek wikkeld spel, behalve de helikopter dat een kat nu. Om het te spelen, houd je de knop om de helikopter in de lucht houden. Als je loslaat, zal de helikopter vrije val. Als u de knop te lang is, zal het vliegen te hoog en raakte de bovenkant van de grot. Dus probeer om de balans acheive en uw helikopter vliegen naar veiligheid.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Ruimte Kat Copter voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Ruimte Kat Copter. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Ruimte Kat Copter en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Ruimte Kat Copter is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Ruimte Kat Copter dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Ruimte Kat Copter
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25350 stemmen
Gespeeld
203797
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8394 stemmen
Gespeeld
136106
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8138 stemmen
Gespeeld
80044
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!