Gratis Spelletjes

Kip Sprongen

Spel van de dieren

Kip sprongen

Kip Sprongen Waardering: 8/10

Kip sprongen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Deze gratis online spel is over het maken van de kip springen en obstakels te vermijden. Er zijn drie kippen in deze vaardigheid spel en elk van hen wil eten. Spring over de obstakels en verzamel de eieren en de kleine wormen. Als je dat niet doet, verliest u een hart, en als je geen hart, zul je verliezen! Gebruik gewoon de muis te klikken en de kip zal springen. Het zal ook langzaam verplaatsen naar waar hij wijst.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8108 keer online. Ranking 2753 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 8.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Waardering gebaseerd van 36 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8108 keer
Kip Sprongen

Als een van de meest voorkomende en wijdverspreide huisdieren, zijn er meer kippen in de wereld dan welke andere vogelsoorten. Mensen houden kippen in de eerste plaats als een bron van voedsel, consumeren zowel hun vlees en hun eieren. Wist u dat mensen eerste gedomesticeerde kippen van Indiase afkomst in het kader van hanengevechten?

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kip Sprongen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Kip Sprongen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kip Sprongen en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Kip Sprongen is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kip Sprongen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kip Sprongen
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205244
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137494
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81483
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!