Gratis Spelletjes

Kever Oorlog

Spel van de dieren

Kever oorlog

Kever Oorlog Waardering: 5/10

Kever oorlog spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Een gratis online spel waarin je moet vechten tegen een andere kolonie van wandgedierte, voor de controle van de beschikbare nesten. Stuur uw larven naar lege nesten, en spreid je eenheden, en neem dan op een nest bezet door een vijand om de controle over alle nesten te nemen. Je moet gaan verplaatsen van uw larven hebben nesten meeste mensen die behoefte hebben aan meer eenheden, met name de nieuwe nesten die vangt. Een oorlog van wandgedierte wacht in dit flits spel.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8008 keer online. Ranking 2390 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 120 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8008 keer
Kever Oorlog

Dit spel meng de wandgedierte met de verovering en strategie spelletjes, met een zeer eenvoudige spel te spelen, maar heel leuk. Snel mieren, kevers sterk, al vechten deze oorlog met wandgedierte.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kever Oorlog voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Kever Oorlog. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kever Oorlog en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Kever Oorlog is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kever Oorlog dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kever Oorlog
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25350 stemmen
Gespeeld
203776
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8394 stemmen
Gespeeld
136085
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8138 stemmen
Gespeeld
80022
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!