Gratis Spelletjes

Katje Van de Moordenaar

Spel van de dieren

Katje van de moordenaar

Katje Van de Moordenaar Waardering: 5/10

Katje van de moordenaar spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel, zal je spelen als een leuke pot. Wanneer u begint krijgt u 2 minuten om zoveel muizen en hamsters te doden als je kunt. Elke kill geeft je weer een kleine hoeveelheid tijd. Getting kills in snelle opeenvolging zal je multiplier te verhogen. Dood het vereiste aantal vijanden voordat de tijd om is om te blijven spelen. Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen, en gebruik de spatiebalk in combinatie met de pijltjestoetsen om speciale moves uit te voeren.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6386 keer online. Ranking 3525 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 12 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6386 keer
Katje Van de Moordenaar

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen, maar wanneer u ze gebruikt in combinatie met de spatiebalk, je uiteindelijk het uitvoeren van een special move die je kan helpen. Zeker als je bent omringd door hamsters en je weet niet waar te gaan. Gebruik de linker en rechter toetsen in combinatie met de spatiebalk om een streepje te voeren. Gebruik de pijl-omhoog-toets en de spatiebalk om de tornado te gebruiken. Gebruik de neer-toets en de spatiebalk om de molen te gebruiken. Als je de spatiebalk in de lucht te gebruiken, zal je een super-dash uitvoeren.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Katje Van de Moordenaar voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Katje Van de Moordenaar. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Katje Van de Moordenaar en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Katje Van de Moordenaar is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Katje Van de Moordenaar dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Katje Van de Moordenaar
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!