Gratis Spelletjes

Hamster Bal

Spel van de dieren

Hamster bal

Hamster Bal Waardering: 6/10

Hamster bal spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Harry genoot van een kleine wandeling door de tuin in zijn hamster bal, maar nu het kwaad kat heeft hem gevangen en krijgt zijn vervelende dienaren aan te vallen! Kan je veilig Harry tot het einde? Spring bovenop de vijanden om squash hen, en doe het in alle van hen om de code te krijgen om het slot te openen en naar het volgende niveau te krijgen. Als Harry loopt van energie, is het game over, dus kijk uit voor voedsel om het te vervangen. Gebruik de kaart om slechteriken en voedsel te vinden. Je scoort punten voor het doden van slechteriken, stuiteren op de top van de paddestoelen en crashen van een kak. Je verliest punten voor het breken planten en het gebruik van voedsel.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7160 keer online. Ranking 3279 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 24 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7160 keer
Hamster Bal

De hamsters zijn erg schattig knaagdieren die iedereen denkt dat ze grappig zijn. Een hamster spel waarmee je veel plezier, niet alleen met het spel, maar met de schattige hamsters ook.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Hamster Bal voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Hamster Bal. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Hamster Bal en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Hamster Bal is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Hamster Bal dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Hamster Bal
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25356 stemmen
Gespeeld
205280
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137520
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81504
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!