Gratis Spelletjes

Haarballen

Spel van de dieren

Haarballen

Haarballen Waardering: 10/10

Haarballen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Sommige dieren in de vorm van haarballen kleuren bezetten uw gebied, moet je ze rollen om ze te krijgen uit uw gazon. Maak haar kogellager in een richting en raakte de andere slechts een vertrekken. De ballen roteren in een richting en je zo dat er slechts een te krijgen. Het is een eenvoudig spel van vaardigheid dat alle kinderen kunnen spelen. Het is makkelijk en leuk. Grappig haar ballen kleuren zijn voor het land en hebben om ze allemaal uit te gooien. Ervoor dat je krijgt en een goede tijd mee.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6930 keer online. Ranking 3523 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 10.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Waardering gebaseerd van 8 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6930 keer
Haarballen

Verplaats de ballen van haar kleuren voor het veld te verdwijnen. Je moet elkaar slaan om te rollen en het scherm af. Het land is een dambord met vierkanten en alleen verplaatsen in een richting. Raakt een gekleurde bal te draaien en het veld verlaten. Elk heeft een andere kleur, zoals rood, blauw, paars of groen. Wanneer er een klap, neemt een plaats naast de andere en de volgende. Een spel van vaardigheid, leuk en vermakelijk om een goede tijd te hebben. Een kleine intellectuele uitdaging om de richting van elk van de kleine harige dieren volgen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Haarballen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Haarballen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Haarballen en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Haarballen is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Haarballen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Haarballen
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25350 stemmen
Gespeeld
205047
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8394 stemmen
Gespeeld
137338
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8138 stemmen
Gespeeld
81311
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!