Gratis Spelletjes

Eekhoorn Stralen

Spel van de dieren

Eekhoorn stralen

Eekhoorn Stralen Waardering: 4/10

Eekhoorn stralen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Dit gratis spel is over het stralen een eekhoorn. Schiet je eekhoorn uit een kanon om alle noten als je kunt verzamelen. Verzamel sterren, of druk op vogels en verborgen slechteriken om je score te verhogen. U kunt vangen hem in brand om duidelijk uit het bord in een schot. Klop de doelscore om meer levels en vooruitgang te ontgrendelen. Het bevat 40 levels, bonus rondes, mini-spelletjes, 6 soorten noten, 7 soorten verschillende muren en structuren, aanpasbare eekhoorns, medailles, en veel, veel, meer.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8605 keer online. Ranking 2620 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 140 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8605 keer
Eekhoorn Stralen

eekhoorns, kanon, kanonskogel,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Eekhoorn Stralen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Eekhoorn Stralen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Eekhoorn Stralen en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Eekhoorn Stralen is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Eekhoorn Stralen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Eekhoorn Stralen
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25356 stemmen
Gespeeld
205280
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137520
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81504
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!