Gratis Spelletjes

Dood de Slakken

Spel van de dieren

Dood de slakken

Dood de Slakken Waardering: 8/10

Dood de slakken spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Slakken wilt u uw fruit te eten! Tientallen slakken binnen te vallen op het gebied van fruitteelt planten om uw beste fruit te eten, moet je jezelf verdedigen. Gebruik de wapens tot je beschikking als bokshandschoenen en bijbehorende schachten slakken raken en niet toestaan ​​te bewegen tot voedsel. Het planten van planten die slakken aanvallen. Het spel wordt gespeeld met de muis slaan met de wapens tot je beschikking. Probeer niet het bereiken van uw fruit.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9664 keer online. Ranking 2273 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 8.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Waardering gebaseerd van 80 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9664 keer
Dood de Slakken

Spel ongediertebestrijding, een fruitboomgaard moet je de slakken die proberen om uw planten en fruit te eten te beschermen. Je moet voorkomen dat dieren uit het bereiken van uw eten ze te raken met de wapens tot je beschikking om niet bereiken hun doel.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Dood de Slakken voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Dood de Slakken. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Dood de Slakken en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Dood de Slakken is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Dood de Slakken dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Dood de Slakken
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!