Gratis Spelletjes

Dodo Jacht

Spel van de dieren

Dodo jacht

Dodo Jacht Waardering: 7/10

Dodo jacht spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel, alles wat je hoeft te doen is schieten op de dodo. Het streven is het belangrijkste onderdeel van het spel, en je kunt schieten door te klikken op de linker muisknop. Wees voorzichtig niet om je kogels te verspillen, omdat je slechts 5 schoten per ronde te krijgen. U vindt de kogel indicator op de linksonder in het scherm te zien. Schieten dodo zonder ontbreekt verdien je een score multiplier. Hoe hoger de multiplier, hoe sneller je behaalt punten. Voor bereiken dodo je mist, zal je een X te krijgen, en je natuurlijk niet wilt dat deze verspillen. Als je 6, is het spel afgelopen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6206 keer online. Ranking 3617 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 4 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6206 keer
Dodo Jacht

Aan het eind van het spel kun je je naam invoeren en je zult zien waar u zich tegen alle andere dodo jagers. Als het spel niet zo soepel als je wilt lopen, kunt u de kwaliteit instellingen wijzigen door te klikken op de Q brief in de linker bovenhoek, of door op de Q-toets op je toetsenbord. Verhoog je score door op alle van de dodo's in een rij zonder ontbreekt een van hen. Dodos zal plotseling van richting veranderen, dus houd een oogje op hun bewegingen. Dodos kan gaan achter de wolken en andere obstakels, dus zorg ervoor dat je weet waar ze zijn. Op insane moeilijkheidsgraad, heb je alleen een schot voor elke dodo, dus wees voorzichtig niet om munitie te verspillen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Dodo Jacht voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Dodo Jacht. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Dodo Jacht en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Dodo Jacht is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Dodo Jacht dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Dodo Jacht
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205244
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137494
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81483
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!