Gratis Spelletjes

Dierkaarten

Spel van de dieren

Dierkaarten

Dierkaarten Waardering: 6/10

Dierkaarten spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

De dieren zijn ondergedoken. Hebben een groep van letters die gedraaid zijn. Je moet het paar kaarten die hetzelfde dier achter is te vinden. Klik met de muis op twee kaarten om te draaien. Als ze hetzelfde dier de twee proeverijen worden verwijderd. Als ze anders weer te draaien. Je moet proberen om geen brief te verlaten op het scherm, dan heb je gewonnen. Dieren met je spelen, beren, honden, katten, konijnen, apen en meer. Aan het einde van het spel zal je vertellen de statistieken van je spel ten opzichte van andere spelers.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 18331 keer online. Ranking 1066 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 806 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 18331 keer
Dierkaarten

Wild, die in paren achter de letters die verschijnen. Je moet de paren die hetzelfde dier hebben van achter vinden. U moet al uw concentratie en geheugen om dit spel te verslaan. Het is een klassiek spel van het geheugen. In de eenvoudige versie van het spel kunnen kinderen spelen er slechts vier paren van dieren. Het is een spel geschikt voor alle leeftijden. Nicest huisdieren om te spelen met kinderen. Hoe goed is je geheugen? Je gaat nodig hebben om elk van de cijfers onthouden. Kies het aantal kaarten om te starten en activeren je hersenen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Dierkaarten voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Dierkaarten. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Dierkaarten en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Dierkaarten is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Dierkaarten dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Dierkaarten
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25350 stemmen
Gespeeld
205047
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8394 stemmen
Gespeeld
137338
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8138 stemmen
Gespeeld
81311
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!