Gratis Spelletjes

Dier Vragenspel

Spel van de dieren

Dier vragenspel

Dier Vragenspel Waardering: 6/10

Dier vragenspel spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel een zeer vriendelijke dieren staan ​​voor u klaar. Deze gratis spel bestaat uit een competitie met verschillende tests waar u moet zijn behendig met behulp van de computermuis. U moet beschikken over goede doel en wees er snel bij klikken. De instructies worden weergegeven in elke test in de taal van uw keuze voordat u begint te spelen. Veel plezier met deze schattige dieren en passeert de tests die ze je geven.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9032 keer online. Ranking 2565 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 50 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9032 keer
Dier Vragenspel

Dieren wedstrijd leuk en schattig. U ziet veel beren en konijnen van alle kleuren, stijl en plezier kind. Voltooi alle niveaus in de kortst mogelijke tijd.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Dier Vragenspel voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Dier Vragenspel. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Dier Vragenspel en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Dier Vragenspel is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Dier Vragenspel dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Dier Vragenspel
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25356 stemmen
Gespeeld
205280
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137520
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81504
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!