Gratis Spelletjes

konijn vs vingers

Spel van de dieren

Konijn vs vingers

Konijn vs vingers Waardering: 5/10

Konijn vs vingers spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Het belangrijkste doel van dit spel is om te schieten en de vingers te elimineren. Mutanten vingers gaan springen om je aan te vallen, je moet snel zijn en schiet ze. Op elk niveau vijanden moeilijker te doden zijn. Vóór het begin van het spel, kunt u kiezen voor de moeilijkheidsgraad. Te lopen met behulp van de pijltjestoetsen of de letter W (up), S (naar beneden), A (links) en D (rechts). Om te schieten moet je richten met de muis en klik op de linker knop. Laat dit grote leger van vingers eindigen met u en veel plezier met deze dappere konijn!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 13216 keer online. Ranking 1737 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 486 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 13216 keer
konijn vs vingers

Dit spel is enigszins verschillend van andere dieren of schietspellen. U kunt verschillende wapens, zoals mijnen, explosieven en bommen te kopen. Deze online game speelt zich af in een miniatuur wereld waar alledaagse voorwerpen maken deel uit van de stad. Een konijn heeft om de vingers te doden. Je moet het konijn met grote behendigheid om vingers en andere vijanden die je gezondheid te verwijderen voorkomen beheersen. Als de gezondheid van je karakter is voorbij, het eindigt ook het spel. Draaien terwijl schieten kogels, zodat de vingers niet verlaten levenloos.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd konijn vs vingers voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd konijn vs vingers. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd konijn vs vingers en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel konijn vs vingers is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd konijn vs vingers dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

konijn vs vingers
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!