Gratis Spelletjes

Invasie van spinnen

Spel van de dieren

Invasie van spinnen

Invasie van spinnen Waardering: 5/10

Invasie van spinnen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Probeer om de aanval van spinnen overleven! Je bent je tafelkleed eten toen duizenden spinnen binnenvallen u. Je moet je territorium te verdedigen. Schiet de spinnen om ze allemaal te doden. Het doel is om al deze dieren beëindigen en overleven. Met de muis wijst op de spin en klik om te schieten. Je moet de kogels controleren, kunt u niet schieten zonder zin. Richt en schiet vervolgens op de rechter muisknop. Dood alle deze afschuwelijke dieren.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 37652 keer online. Ranking 477 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 3016 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 37652 keer
Invasie van spinnen

Je moet de aanval van duizenden spinachtigen overleven. Binnenvallen uw bureau voor uw eten. Je moet je wapen veel schoten schieten om te eindigen met hen. Richt met de muis, neemt de kijker in de richting waarin de aanval komt. O-punten direct naar elk dier voordat u klikt. Laat het niet aan u, houd uw positie en voorkomt dat de invasie u bereikt. Het doel is om de invasie te overleven en krijgen geen van de dieren naar je toe komen. Oefen je doel bij elke opname. Verspil geen munitie, want je kunt uiteindelijk als je niet voorzichtig bent.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Invasie van spinnen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Invasie van spinnen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Invasie van spinnen en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Invasie van spinnen is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Invasie van spinnen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Invasie van spinnen
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205244
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137494
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81483
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!