Gratis Spelletjes

Verdedig Jouw Nest

Spel van de dieren

Verdedig jouw nest

Verdedig Jouw Nest Waardering: 5/10

Verdedig jouw nest spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Je bent een beschermende moeder vogel. Je zet je eieren in het nest en de andere vogels willen ze te stelen. Verdedig je nest tegen de blauwe vogels die willen binnenvallen. Schiet maïs om te voorkomen dat het bereiken van beroofd nest en eieren. Moet je vaardigheid om andere vogels te schieten voordat ze het nest te bereiken hebben. Je moet de muis in de richting waarin je krijgt elke vogel en schiet wijzen door te klikken op de muis. Als een graan bereikt een vogel die je nest zal aanvallen. Bescherm uw eieren in dit leuke spel vogels dieven.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 11513 keer online. Ranking 1768 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 716 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 11513 keer
Verdedig Jouw Nest

Vederwild. Een vrouwelijke oranje vogel heeft eieren gelegd in het nest. Blauwe vogels zijn dieven die willen de eieren van het kind te stelen. Je moet je zaad maïs schieten de andere vogels te beschermen. Je moet voorzichtig zijn van dieven die je toekomstige kinderen kijken. In het bos is er een grote post waar heeft deze vogel nest met eieren. Shooter voor de vogels niet te komen naar de plaats waar de eieren. Ervoor dat je plezier hebt als je genoeg vaardigheid met de pointer om te richten en te schieten. Schrikt dieven en beschermen wat van jou is.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Verdedig Jouw Nest voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Verdedig Jouw Nest. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Verdedig Jouw Nest en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Verdedig Jouw Nest is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Verdedig Jouw Nest dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Verdedig Jouw Nest
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25356 stemmen
Gespeeld
205280
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137520
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81504
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!