Gratis Spelletjes

Stier vs Koe

Spel van de dieren

Stier vs koe

Stier vs Koe Waardering: 4/10

Stier vs koe spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 137520 keer online. Ranking 71 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 8396 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 137520 keer
Stier vs Koe

brood, concurrentie, koe, stier, spelletje,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Stier vs Koe voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Stier vs Koe. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Stier vs Koe en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Stier vs Koe is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Stier vs Koe dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Stier vs Koe
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25356 stemmen
Gespeeld
205280
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81504
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!

Koeien Melken SPELEN ►

Koeien melken

6
6 van 10 - 3834 stemmen
Gespeeld
60771
keer

Deze koeien hebben op de boerderij iets verkeerd gegeten waardoor ze melk blijven produceren. Melk de koeien voordat het te laat is en zorg dat je ook je emmer op tijd leeg maakt.