Gratis Spelletjes

Het Dragen Van Een Kat

Spel van de dieren

Het dragen van een kat

Het Dragen Van Een Kat Waardering: 6/10

Het dragen van een kat spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Hou je van dieren? Hou je van katten? In dit spel moet je een kat te kleden. Je hebt een kast vol kleren die je kunt gebruiken om een ​​kostuum voor uw huisdier te maken. Aankleed huisdieren is een gewoonte dat wanneer er meer wereldwijd. Dierenliefhebbers zullen hun prachtige huisdieren willen als ze uitgaan. In dit spel heb je broek, schoenen, rokken, hoeden, oorbellen, kettingen en zelfs banden met haar op uw kat. Een originele manier spel leuk voor alle leeftijden. Hebt u ooit uw kat kleren persoon kleden?

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 47970 keer online. Ranking 331 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 3480 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 47970 keer
Het Dragen Van Een Kat

Aankleden deze mooie Kitty en maken haar mooier dan al haar vrienden. Een grote kledingkast van de kleding voor u klaar om een ​​unieke jurk voor uw kat te creëren. Je hebt oneindig veel mogelijkheden bij het gebruik van alle onderdelen voor u beschikbaar kostuum. Hebben speciale kleding voor katten. U kunt een hoed, een rok, broek, schoenen, ketting, oorbellen of een sjaal te zetten. Kleding van mensen aangepast om goed te passen aan een dier. Katten zijn zelfvoldaan, zo zeker ze je leuk vindt een speciale outfit voor haar te creëren. Maak dat de kat is het dier knapste.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Het Dragen Van Een Kat voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Het Dragen Van Een Kat. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Het Dragen Van Een Kat en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Het Dragen Van Een Kat is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Het Dragen Van Een Kat dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Het Dragen Van Een Kat
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!