Gratis Spelletjes

Basketbal met neushoorns

Spel van de dieren

Basketbal met neushoorns

Basketbal met neushoorns Waardering: 5/10

Basketbal met neushoorns spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel ben je een neushoorn spelen basketbal. Een grote speler. Je moet krijgen score zoveel manden in 30 seconden. Om te spelen, wordt de beweging van de muis gebruikt om de neushoorn en de linker toets te verplaatsen naar de bal te schieten. Alle neushoorns vullen het speelveld als de meest leuke, luid en levendig publiek beter. De speler moet de bal onderaan het gerecht om te krijgen de bal door de hoepel. Verplaats het dier en maken het springen voor de bal naar de gewenste hoogte te bereiken.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 13471 keer online. Ranking 1549 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 288 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 13471 keer
Basketbal met neushoorns

Spelen basketbal speler met een neushoorn. Je moet dit dier dat over het scherm beweegt met de bal onder controle. Het heeft om deze pot te maken op de vloer om de mand te krijgen. Je moet springen en zweven voor de bal naar de hoogte die nodig is voor de daling door te laten bereiken. Kijk als andere dieren stimuleert de speler met hun sprongen en lawaai. Een versie van een basketbal spel online, maar uw afbeelding leuker. Een grote, onhandige dieren beoefenen van een ingewikkelde en uitdagende sport. De moeilijkheidsgraad is hoog, u al uw coördinatie nodig.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Basketbal met neushoorns voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Basketbal met neushoorns. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Basketbal met neushoorns en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Basketbal met neushoorns is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Basketbal met neushoorns dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Basketbal met neushoorns
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25350 stemmen
Gespeeld
205047
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8394 stemmen
Gespeeld
137338
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8138 stemmen
Gespeeld
81311
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!