Gratis Spelletjes

Mahjong met Dieren Foto's

Spel van de dieren

Mahjong met dieren foto's

Mahjong met Dieren Foto\'s Waardering: 4/10

Mahjong met dieren foto's spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Het doel van dit spel is om paren van tegels te maken met hetzelfde dier. Om te beginnen, moet u twee tegels die niet happen aan de zijkanten te selecteren. Als je een steen niet kunt selecteren, is het omdat het ergens wordt geblokkeerd. Wanneer u twee bijpassende tegels te selecteren, ze verdwijnen. De meeste paren zijn het selecteren van twee kaarten met dezelfde afbeelding. Echter, geen fruit of bloemen verdwijnen met een andere vrucht of bloem respectievelijk, zonder dat precies hetzelfde. Verwijder alle stenen van het bord en je wint.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 30668 keer online. Ranking 615 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 2496 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 30668 keer
Mahjong met Dieren Foto's

Flash spel dierlijke kaarten om paren van identieke of fruit bloemen en dieren te maken. Om te beginnen, moet u twee tegels die niet zijn kreten van rechts of links te selecteren. Veel succes! Je moet naar het verwijderen van alle dieren uit het dek maken verdwijnen zijn gelijk. Het traditionele spel aangepast aan afbeeldingen van dieren.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Mahjong met Dieren Foto's voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Mahjong met Dieren Foto's. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Mahjong met Dieren Foto's en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Mahjong met Dieren Foto's is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Mahjong met Dieren Foto's dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Mahjong met Dieren Foto\'s
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205244
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137494
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81483
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!