Gratis Spelletjes

Kleine Piranha

Spel van de dieren

Kleine piranha

Kleine Piranha Waardering: 6/10

Kleine piranha spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 81504 keer online. Ranking 162 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 8144 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 81504 keer
Kleine Piranha

Piranha, water, zee, piranha,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kleine Piranha voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Kleine Piranha. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kleine Piranha en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Kleine Piranha is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kleine Piranha dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kleine Piranha
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25356 stemmen
Gespeeld
205280
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137520
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Koeien Melken SPELEN ►

Koeien melken

6
6 van 10 - 3834 stemmen
Gespeeld
60771
keer

Deze koeien hebben op de boerderij iets verkeerd gegeten waardoor ze melk blijven produceren. Melk de koeien voordat het te laat is en zorg dat je ook je emmer op tijd leeg maakt.