Gratis Spelletjes

Kleed Poesje Aan

Spel van de dieren

Kleed poesje aan

Kleed Poesje Aan Waardering: 5/10

Kleed poesje aan spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Tina kocht een poesje als een Thanksgiving cadeau voor haar kleine zusje. Help Tina om de poesje aan te kleden en versier dit geschenk vakje voor het verpakken. Want, klikt je op de pictogrammen die worden weergegeven in het bovenste gedeelte van een roze doos en de aard van de huid te kiezen, de versieringen, de outfit en de samenstelling van de kat en het patroon en de decoratie van de verpakking doos.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 13585 keer online. Ranking 1312 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 898 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 13585 keer
Kleed Poesje Aan

huisdieren, dieren, cadeaus, katten, aankleed spelletjes,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kleed Poesje Aan voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Kleed Poesje Aan. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kleed Poesje Aan en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Kleed Poesje Aan is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kleed Poesje Aan dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kleed Poesje Aan
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!