Gratis Spelletjes

Beestjes

Spel van de dieren

Beestjes

Beestjes Waardering: 5/10

Beestjes spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Je bent de spin en je moet je territorium te verdedigen tegen alle bugs die het eten van uw huis, boom tot boom. Je moet de bomen krijg je te eten te redden! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen over het scherm, en de spatiebalk om de bugs te schieten. Laat de bomen kleiner worden gemaakt niet schieten. Je moet alle bugs mogelijk te doden voordat alle bomen in uw huis te eten.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10664 keer online. Ranking 2206 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 306 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10664 keer
Beestjes

Spel van het doden van insecten. Je bent een spin die nodig heeft om zijn territorium te beschermen, dat de hele boom naar boom insecten eet. Je moet schieten alle dieren die op het scherm verschijnen doden. U kunt uw huisdier over het scherm bewegen in alle richtingen. Schieten om insecten te doden. Elke keer als je memo's middelen en meer vijanden die lopen over het scherm te krijgen. Richt en schiet met precisie voordat je verhongeren.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Beestjes voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Beestjes. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Beestjes en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Beestjes is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Beestjes dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Beestjes
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!