Gratis Spelletjes

Insecten Eten

Spel van de dieren

Insecten eten

Insecten Eten Waardering: 5/10

Insecten eten spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel, je bent een kameleon behoefte om insecten te eten. Om te spelen zul je je tong gebruiken, moet u de muis te wijzen en klikken om de tong tegen dieren schoppen. Je moet voorzichtig zijn omdat je alleen maar tien pogingen op elk niveau. Vang zoveel bugs als je kunt om het level te halen en win het spel. Er zijn verschillende soorten dieren, kleuren en maten en ieder heeft een andere score. Vang de vliegen en wespen en verdien punten.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 14009 keer online. Ranking 1318 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 600 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 14009 keer
Insecten Eten

Shooting game. Een kameleon moet voeden met vliegen. Om het spel te beginnen moet je doen vliegen te vangen. Gebruik de muis als een controle om te richten en te schieten wedstrijd tegen insecten. Je moet zo veel bugs vangen om meer punten te verdienen. Insecten in de nacht en je moet zo veel van hen af te maken. U hebt tien pogingen met je tong op elk niveau.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Insecten Eten voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Insecten Eten. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Insecten Eten en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Insecten Eten is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Insecten Eten dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Insecten Eten
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25350 stemmen
Gespeeld
203797
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8394 stemmen
Gespeeld
136106
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8138 stemmen
Gespeeld
80044
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!