Gratis Spelletjes

Groeit een Worm

Spel van de dieren

Groeit een worm

Groeit een Worm Waardering: 5/10

Groeit een worm spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je je muis of links en rechts pijltoetsen gebruiken om de worm te controleren. Probeer om de parels te verzamelen zonder het raken van de muren. Combineer drie parels van dezelfde kleur te zetten hen in witte parels. Je kunt niet verzamelen parels van een andere kleur.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 19925 keer online. Ranking 910 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 928 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 19925 keer
Groeit een Worm

het spel van de slang, het verzamelen van parels vormen een worm,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Groeit een Worm voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Groeit een Worm. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Groeit een Worm en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Groeit een Worm is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Groeit een Worm dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Groeit een Worm
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!