Gratis Spelletjes

Identificeer Dieren

Spel van de dieren

Identificeer dieren

Identificeer Dieren Waardering: 6/10

Identificeer dieren spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Dit spel toont veel foto's van dieren. Kun je het dier je ziet in de afbeelding te raden voordat de tijd om is? Probeer het! Het beeld is bedekt met gekleurde dozen en moet je de naam van het dier eronder gezet. Je hebt weinig tijd om te raden welk dier het is. Zoals u weet moet je de naam te zetten. Je moet de naam van het dier in het Engels te schrijven en klik op versturen om je te weten of je recht bent of heb je het mis. Je moet alle dieren te identificeren in de kortst mogelijke tijd om de punten te verdienen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 29937 keer online. Ranking 611 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 1932 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 29937 keer
Identificeer Dieren

Dit spel heeft veel foto's van verschillende dieren. Zult u in staat om het dier raden in de afbeelding voordat de tijd om is? Gewoon proberen! Het identificeren van wild. De foto's van dieren die worden gedekt door een aantal foto's en je moet raden verstoppen onder tafels. Hoe eerder hoe beter denk rechts, is de tijd dringt, terwijl je speelt. Je hebt weinig tijd om elk beeld te lossen. Hoe eerder je het oplossen van de meer punten je verdient. Dieren gemeen met gemeenschappelijke namen hebben niet voor de betrokken soort en de wetenschappelijke naam, alleen bekend als het dier vertellen. De namen moeten ze in het Engels. Identificeer de diersoorten die op de loer liggen in elk een van de foto's van de natuur.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Identificeer Dieren voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Identificeer Dieren. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Identificeer Dieren en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Identificeer Dieren is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Identificeer Dieren dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Identificeer Dieren
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!