Gratis Spelletjes

Wat Voor Dier Ben Ik?

Spel van de dieren

Wat voor dier ben ik?

Wat Voor Dier Ben Ik? Waardering: 7/10

Wat voor dier ben ik? spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Dit spel toont veel foto's van dieren in het wild, maar worden afgedekt en geleidelijk blootleggen. Kun je het dier je ziet in de afbeelding te raden voordat de tijd om is? Probeer het! Het dier op de foto gedekt door een vierkant van kleuren, zijn deze schilderijen geleidelijk verdwijnen tonen meer en meer delen van het dier. Als u denkt dat u hebt geïdentificeerd het dier voer de naam in en klik op versturen om tijd te stoppen. Als u gelijk heeft je punten verdienen. Je hebt weinig tijd om elk van de beelden te lossen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 16542 keer online. Ranking 1188 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 758 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 16542 keer
Wat Voor Dier Ben Ik?

Dieren zijn verborgen achter de gekleurde vierkanten en je moet uitzoeken welk dier is het een in elke foto. Het is een wedstrijd tegen de klok, de tijd gaat snel voorbij en moet je zeggen welk dier is dat wat verborgen is in elk beeld. Voorkomende dieren, wilde dieren en huisdieren. Je moet de naam van het dier in het Engels te schrijven en klik op de knop Verzenden, zodat je weet of je gelijk bent of je het mis. Als u van dieren en weten hoe soorten worden genoemd is dit je spel.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Wat Voor Dier Ben Ik? voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Wat Voor Dier Ben Ik?. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Wat Voor Dier Ben Ik? en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Wat Voor Dier Ben Ik? is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Wat Voor Dier Ben Ik? dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Wat Voor Dier Ben Ik?
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25350 stemmen
Gespeeld
205047
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8394 stemmen
Gespeeld
137338
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8138 stemmen
Gespeeld
81311
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!