Gratis Spelletjes

Charlie De Eend

Spel van de dieren

Charlie de eend

Charlie De Eend Waardering: 6/10

Charlie de eend spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle prijzen die je kunt in elk level. Mario-stijl platform spel over een schattige eend genaamd Charlie.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 205240 keer online. Ranking 42 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 25354 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 205240 keer
Charlie De Eend

Stel een eend moet alle niveaus te reizen. Met leidt de pijltjestoetsen eend door boslandschap van scherm naar scherm. De andere dieren zijn de vijanden en proberen om onze held te doden. Gewoon aanraken kan je doden. U kunt springen op de dieren om ze af te maken en u kunt ook hoger springen. Er zijn diamanten en gouden munten die u kunt nemen om extra punten te krijgen in elk spel. Elk level heeft een beetje moeilijker. Een erg leuk en verslavend spel. Gaat een lange weg met onze vriend de eend en verzamel al het goud als mogelijk. Rennen en springen door de levels, verzamel power-ups en probeer te overleven. Instructies: proberen om naar het einde van elk level, het verzamelen van munten en diamanten en springen op de top van vijanden om ze te doden.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Charlie De Eend voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Charlie De Eend. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Charlie De Eend en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Charlie De Eend is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Charlie De Eend dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Charlie De Eend
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!

Koeien Melken SPELEN ►

Koeien melken

6
6 van 10 - 3834 stemmen
Gespeeld
60737
keer

Deze koeien hebben op de boerderij iets verkeerd gegeten waardoor ze melk blijven produceren. Melk de koeien voordat het te laat is en zorg dat je ook je emmer op tijd leeg maakt.