Gratis Spelletjes

Beschermer Eend

Spel van de dieren

Beschermer eend

Beschermer Eend Waardering: 6/10

Beschermer eend spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Al een eend moet alle aliens te doden. Reeds een veiligheidsmacht van een trein. De trein vervoert witte konijnen. De aliens willen de witte konijnen eten. Je hebt een geweer en je schiet alle aliens die in de lucht te jagen verschijnen. Richt het vizier en scheuten lang genoeg voor het projectiel op tijd aankomt en dood de vijanden. Een schietspel waar je moet alle aliens afmaken voordat ze eten al de konijnen. U bent een dier beschermer en hebben een missie die trein dieren zijn bestemming veilig bereikt.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 11285 keer online. Ranking 1800 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 358 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 11285 keer
Beschermer Eend

De aliens proberen te pasen bederven door het doden van de paashazen. Als lid van het konijntje defensie kracht, moet je helpen vervoeren de konijntjes van stad tot stad, het leveren van paaseieren, op de speciale bunny defensiemacht trein, terwijl hen te beschermen tegen vervelende Aliens. Gewoon schieten de aliens en het verzamelen van de power-ups. Als je schiet teveel en pistool zal oververhit raken. Verdedig je konijntjes uit de aliens! De aliens willen pasen bederven en doden alle witte konijntjes. Als lid van de verdediging kracht van konijnen, moet je de dieren nemen van stad naar stad om paaseieren te leveren. Reist u met een speciale trein defensiemacht konijntjes en vreemdelingen vielen alle tijd om de konijnen te voeden. Jouw taak is om hen te beschermen tegen de aliens, schieten en het verzamelen van de extra wapens die op de schermen verschijnen. Als je te schieten, het pistool oververhit en moet wachten. Mikken en klikken om alle aliens te beëindigen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Beschermer Eend voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd Beschermer Eend. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Beschermer Eend en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel Beschermer Eend is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Beschermer Eend dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Beschermer Eend
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!