Gratis Spelletjes

3D Konijn Springen

Spel van de dieren

3d konijn springen

3D Konijn Springen Waardering: 6/10

3d konijn springen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online 3D spel dat je gewoon moet naar de aangewezen doelgroep plek in elk level. Je zal spelen met een roze konijn in een roze wereld. Je moet veel obstakels over te steken en af te vallen van de platforms te voorkomen. Gebruik de pijltjes om het konijn en de spatiebalk om te springen te begeleiden. Als u op twee keer, zult u twee keer springen, dus zorg ervoor dat je het doet op de top van de sprong. Ook als je yourslef tegen een muur, zult u in staat om hem te beklimmen met die sleutel.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7444 keer online. Ranking 3164 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 30 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7444 keer
3D Konijn Springen

3D computergrafiek zijn afbeeldingen die een driedimensionale weergave van geometrische gegevens die in de computer opgeslagen ten behoeve van berekeningen en waardoor 2D afbeeldingen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd 3D Konijn Springen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Dieren flash spel genaamd 3D Konijn Springen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd 3D Konijn Springen en het gerelateerd is aan Dieren. Onze nieuwe spel 3D Konijn Springen is een van de beste Dieren spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd 3D Konijn Springen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

3D Konijn Springen
TERUG

Dieren meest gespeelde spellen

Charlie De Eend SPELEN ►

Charlie de eend

6
6 van 10 - 25354 stemmen
Gespeeld
205240
keer

Instructies: Probeer om het einde van elk level te bereiken, het verzamelen van munten en diamanten. Je hebt om alle obstakels te overwinnen. Springen op vijanden die je te doden. Platform spel dat een schattige eend genaamd Charlie kenmerkt. Rennen en springen door de levels, pak wapens en proberen te overleven. Je moet een bos gaan waar dieren op te jagen en je aanvallen, zoals kikkers en bijen. Probeer de andere dieren niet aanraken en naar de onderkant van het scherm. Verzamelen van alle pri ...

Stier vs Koe SPELEN ►

Stier vs koe

4
4 van 10 - 8396 stemmen
Gespeeld
137492
keer

Het dier van jouw keuze (de koe of stier) concurreren tegen de andere in een brood eten concurrentie. Help jouw deelnemer om te winnen door te klikken op zo snel als je kan op de linker knop van jouw muis ...

Kleine Piranha SPELEN ►

Kleine piranha

6
6 van 10 - 8144 stemmen
Gespeeld
81479
keer

Jij bent een kleine piranha, maar niet voor lang! Je doel is om te zwemmen rond en eten zoveel mogelijk te weinig vis uiteindelijk uitgroeien tot een grote piranha. Wees niet te raken door grotere vissen als ze niet een probleem hebben het eten van je. Succes!