Gratis Spelletjes

De Simpsons

Speel De Simpsons spelletjes

De Simpsons spelletjes

De Simpsons spellen, zodat u kunt op onze website elke dag genieten, zonder te installeren of iets te downloaden. Uw online vrijetijds-en amusement gebied.

De Simpsons gratis spelletjes

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Aanbevolen De Simpsons spel

Puzzel van de Simpsons in Alaska

 puzzel van de simpsons in alaska spel SPELEN ►

Speel compleet een puzzel van een scène uit de film die de avonturen van de familie Simpson vertelt toen ze verhuisden in Alaska te leven. Je moet de afbeelding stuk voor stuk weer op te bouwen om deze grappige scène bekijk alle leden van de familie Simpson in een auto wanneer je naar Alaska voor het eerst. Om het beeld te maken, moet je klikken ... Lees meer

De simpsons gratis spelletjes om gratis te spelen in het nederlands en de simpsons gratis flash spelletjes te spelen met de nieuwste spelletjes elke dag

De Simpsons online spelletjes

Nieuw in De Simpsons

De Simpsons

Speel gratis Online Spelletjes in het Nederlands. Het is een reeks televisie cartoon voor volwassenen. De avonturen van een gezin met een vader, moeder, zonen en twee dochters die in een Amerikaanse stad wonen. Een gekke familie die er wonen vele avonturen gek. De hoofdpersonen zijn de vader Homer Simpson en zoon Bart Simpson altijd in avonturen. Het is een comedy serie voor volwassenen. De serie vertelt het leven en van dag tot dag in een middenklasse gezin dat bestaat uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie Simpson die woont in een fictieve stad genaamd Springfield. Matt Groening is de maker van de serie. Matt Groening en James L. Brooks waren de uitvoerende producenten van de serie. De Simpsons wordt algemeen beschouwd als een van de grootste tv-serie aller tijden.

De Simpsons Gratis Spelletjes, die zijn echt leuk om gratis te spelen De Simpsons flash games. Deze categorie heeft betrekking op homer simpson beter bekend als homer j. simpson is een van de belangrijkste personages van de tv-serie de simpsons cartoon. hij is de vader van het gezin en een van de centrale en de belangrijkste personages in de serie. homer is uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke fictieve karakters van alle tijd. marge simpson is de vrouw van homer simpson en moeder van drie kinderen: bart, lisa en maggie. bart simpson is 10 en is de eerstgeborene en enige zoon van homer en marge simpson. bart is het zorgenkind van de familie. lisa simpson is het middelste kind van homer en marge simpson, en zus van bart en maggie. het is de complexiteit van de reeks, de slimste en meest persoonlijkheid. maggie simpson is de baby van de familie. geanimeerde sitcom gemaakt door matt groening voor de fox broadcasting company.. Hier vindt u De Simpsons gratis spelletjes om in het nederlands te spelen zonder te installeren of downloaden van alles op uw computer, onze inhoud is 100% betrouwbaar. Nieuw De Simpsons spelletjes die worden elke dag bijgewerkt en de beste spelletjes voor kinderen. De Simpsons dagelijks gratis spelletjes en videospelletjes die je kunt gebruiken van uw computer en deel ze met je vrienden en contacten op de sociale netwerken als Facebook, Twitter of Google Plus.