Gratis Spelletjes

Mode Van De Zomer

Spel van de Bratz

Mode Van De Zomer

Mode Van De Zomer Waardering: 5/10

Mode Van De Zomer spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In de zomer is het warm weer is, dus je moet frisser kleren kiezen voor dit meisje. In de zomer zijn de Bratz zijn erg heet, dus je moet lichte kleding te dragen. In dit spel, zal je de muis op het kledingstuk en door het bewegen van de muis, verdringen het kledingstuk om het lichaam van de pop. Je hebt tientallen stukken van kleding om uit te kiezen. Je moet een set van de mode die nuttig en mooi voor de zomer te maken. Bratz poppen zijn een liefhebber van de mode, dus je moet helpen om een ​​zomer kleding is zeer mooi, modern en voldoende warmte om een ​​paar dagen, vooral te gaan naar het strand. Zomermode voor een aantal warme dagen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10584 keer online. Ranking 1985 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 234 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10584 keer
Mode Van De Zomer

Zomer mode spel waarin je moet kleden de hoofdpersoon met korte kleding. Het is heet in het spel en je moet een hele garderobe te maken voor het model dat u hebt. Kies een badpak, sjaal, hemd, hoed, schoenen, sieraden, zonnebrillen en alles wat u nodig heeft voor een dag op het strand of het zwembad. In de zomer verandert de jurk veel, want het is erg warm en de kleren moeten zich aanpassen aan die situatie. Kleding korter, met minder en lichtere stof. Een rustdag kunt u doorbrengen op het strand of bij het zwembad, zonnen of te ontspannen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Mode Van De Zomer voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Mode Van De Zomer. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Mode Van De Zomer en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Mode Van De Zomer is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Mode Van De Zomer dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Mode Van De Zomer
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13136 stemmen
Gespeeld
158383
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45722
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39718
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.