Gratis Spelletjes

Bratz traditionele kostuums

Spel van de Bratz

Bratz traditionele kostuums

Bratz traditionele kostuums Waardering: 5/10

Bratz traditionele kostuums spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Hoewel de Bratz poppen altijd zijn gekleed in moderne kleren, in dit spel kun je aankleden dit Bratz met verschillende outfits van de oudheid. Ze bevinden zich in verschillende mode verleden jurken. Sommige van deze traditionele jurken zijn geïnspireerd door de mode van het Victoriaanse tijdperk. In de wereld van anime en manga worden genoemd lolita poppen gekleed in deze stijl. Om deze pop te kleden, sleep alle items op de pop lichaam. Er zijn ook tassen, schoenen, pruiken en hoeden die je kunt combineren als u wilt. Reis terug in de tijd met deze grappige kleren oudheid.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10908 keer online. Ranking 2045 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 236 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10908 keer
Bratz traditionele kostuums

De sets die we zien in dit spel zijn geïnspireerd door de kostuums droeg in het verleden, als het Victoriaanse tijdperk. De Bratz worden gekenmerkt door dress met de laatste mode, maar in dit geval kunnen we zien in periode kleding. Dergelijke kledingstukken en jurken hebben grote charme, en de pop is gekleed met grote elegantie. De jurken hebben lange vlucht en vele ornamenten en details, zelfs maar enigszins overbelast, dat is een kenmerk van de oude mode.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Bratz traditionele kostuums voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Bratz traditionele kostuums. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Bratz traditionele kostuums en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Bratz traditionele kostuums is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Bratz traditionele kostuums dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Bratz traditionele kostuums
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13134 stemmen
Gespeeld
158347
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45698
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39687
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.