Gratis Spelletjes

Bratz met stijl

Spel van de Bratz

Bratz met stijl

Bratz met stijl Waardering: 1/10

Bratz met stijl spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Nu kun je voelen als een mode-ontwerper met de Bratz en hun dress up games! De gehele partij van kleding is om deze pop te kleden als je wilt. Om dit te doen, selecteert u het item dat u wilt en sleep deze naar de pop lichaam om haar jurk mee. U kunt een heleboel kleren te zien, van verschillende stijlen, vele soorten schoenen, verschillende kapsels met verschillende haarkleur en een grote verscheidenheid van kleding en accessoires. Alles wat u nodig hebt om te kleden uw Bratz vind het op deze manier spel.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8433 keer online. Ranking 2449 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 1.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Waardering gebaseerd van 112 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8433 keer
Bratz met stijl

De Bratz poppen zijn speelgoed dat veel accessoires om je poppen passen hebben. In dit spel, weerspiegeld hun interesse in de laatste mode en de nieuwste kleding sets. De kleuren van de kleren zijn zeer helder en vrolijk, voor u om een vrolijke en zeer mooie outfit voor dit meisje. Laat je fantasie en combineer verschillende kleding om een ​​unieke en moderne stijl te creëren. U voelt zich als een echte professional van styling.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Bratz met stijl voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Bratz met stijl. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Bratz met stijl en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Bratz met stijl is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Bratz met stijl dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Bratz met stijl
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13132 stemmen
Gespeeld
156923
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
44304
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
38369
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.