Gratis Spelletjes

Bratz: kleding en accessoires

Spel van de Bratz

Bratz: kleding en accessoires

Bratz: kleding en accessoires Waardering: 5/10

Bratz: kleding en accessoires spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Deze pop Bratz heeft een verscheidenheid aan kleding en accessoires van alle soorten voor deze dress up game. Op de top kunt u verschillende kapsels te zien, in het centrale deel toont de kleren en de nieuwste outfits. In het onderste deel van het spel kun je een grote collectie schoenen, begeleid door de beste accessoires zoals zonnebrillen, kettingen en andere items om de outfit compleet te zien. Je hebt alles wat je nodig hebt om te kleden deze pop in de meest leuke, huidige en moderne kleren! En het beste deel is dat je het op uw computer wanneer u maar wilt.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9499 keer online. Ranking 2515 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 100 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9499 keer
Bratz: kleding en accessoires

De Bratz zijn gekenmerkt door een zeer moderne poppen, die gekleed zijn als meisjes van vandaag. Ze zien eruit als jonge meisjes die de zorg over hun imago en mode. Ze hebben altijd veel verschillende kleren en veel accessoires, die heel gemakkelijk kan worden uitgewisseld. Voor meisjes die houden van mode en poppen spelen, zullen zij van de Bratz. Ze behoren tot de meest populaire en best verkochte poppen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Bratz: kleding en accessoires voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Bratz: kleding en accessoires. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Bratz: kleding en accessoires en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Bratz: kleding en accessoires is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Bratz: kleding en accessoires dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Bratz: kleding en accessoires
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13134 stemmen
Gespeeld
158193
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45554
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39552
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.