Gratis Spelletjes

Bratz: Safari Aankleden

Spel van de Bratz

Bratz: Safari Aankleden

Bratz: Safari Aankleden Waardering: 6/10

Bratz: Safari Aankleden spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je om te kleden onze vriend, want het zal een safari rit vertrekken. Om dit te doen, selecteert u kleding met de linker muisknop en breng het met de muis beweging, het silhouet van de pols. Doe je kleren op de figuur van het meisje om haar jurk. Het doel is om het model kleding die geschikt is om te gaan op safari zijn. Op safari nemen van foto's van dieren, landschappen, wandelen door de natuur, op all-terrain voertuigen en soortgelijke activiteiten in de buitenlucht is gemonteerd. Je moet ervoor ons model zal goed gekleed en is een modern pak.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8061 keer online. Ranking 2788 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 64 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8061 keer
Bratz: Safari Aankleden

Om een safari pak moeten we beginnen met de hoed of pet te maken, moet je een hoed kiezen om te beschermen tegen de zon, want in Afrika de zon is zeer gevaarlijk. Kies een breedgerande hoed. Dames voor muggen niet bereiken van uw huid, draag altijd lange mouwen op een safari. Jas die koude nacht. De broek kan lang of kort. Lange broek met veel zakken zijn zeer nuttig om te gaan voor de natuur waarmee je kunt dingen die je tegenkomt slaan. Laarzen aan je benen en voeten te beschermen tegen contact met gevaarlijke planten.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Bratz: Safari Aankleden voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Bratz: Safari Aankleden. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Bratz: Safari Aankleden en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Bratz: Safari Aankleden is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Bratz: Safari Aankleden dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Bratz: Safari Aankleden
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13134 stemmen
Gespeeld
158193
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45554
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39552
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.