Gratis Spelletjes

Lopen in de regen

Spel van de Bratz

Lopen in de regen

Lopen in de regen Waardering: 4/10

Lopen in de regen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Een originele manier spel waarin je moet kleden dit meisje te gaan voor een wandeling in het park in de regen. Regendruppels moeilijk vallen, maar het moet goed gekleed. Je moet een perfecte outfit voor een wandeling buiten op een regenachtige dag te kiezen. Je moet een paraplu voor haar en goede laarzen kiezen om het droog te houden. Dan heb je shirts, broeken, truien en alle elementen om modieus gekleed. Om de kleding, drag zetten en neerzetten op het. Vergeet niet de paraplu en regenjas droog te houden.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8636 keer online. Ranking 2607 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 96 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8636 keer
Lopen in de regen

Het is gieten. Deze meid heeft je nodig om haar te helpen kiezen van de perfecte kleding voor zo'n dag. Kies haar regenjas, paraplu en laarzen met behulp van de muis. Een regenachtige dag kan een goede dag te gaan voor een wandeling in het park zijn. De natuur heeft ook veel schoonheid in een dag van wolken en water uit de lucht vallen. De sites zijn meer rust en natuur aan het werk is. Heeft u een model voor een wandeling in de straat met de storm, dus je moet de juiste kleren te kiezen voor haar om te lopen zonder nat te worden. Hebben kleurrijke paraplu en alle kleren die je nodig hebt. Hebben speciale water schoenen. Broeken, shirts, en andere dingen om de winter garderobe te krijgen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Lopen in de regen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Lopen in de regen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Lopen in de regen en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Lopen in de regen is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Lopen in de regen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Lopen in de regen
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13134 stemmen
Gespeeld
158347
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45698
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39687
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.