Gratis Spelletjes

Make-up voor de poppen Bratz

Spel van de Bratz

Make-up voor de poppen Bratz

Make-up voor de poppen Bratz Waardering: 5/10

Make-up voor de poppen Bratz spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

De Bratz poppen dragen veel make-up, ze zijn zeer modern meisjes die graag cool uit, helpen het meisje om een originele make-up en sieraden te dragen. We hebben een gezicht van een Bratz pop, die moet je make-up en armbanden en kettingen te voegen. Om elk item te voltooien, wat je doet met de bewegingen van de muis. Een eenvoudige mode spel waarin mijn schilderij huidskleur, ogen, lippen, en vervolgens de set compleet met alle sieraden die u wilt. Bent u een sieraden doos met armbanden, kettingen of oorbellen. Een moderne meid die wil mooi zijn.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9716 keer online. Ranking 2275 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 192 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9716 keer
Make-up voor de poppen Bratz

Spel Bratz poppen die graag make-up, een meisje dat maakt je model en je moet alle make-up die u wilt toepassen. Je moet naar het schilderen van elk element van het gezicht, zoals de huid, ogen of lippen. Dan heb je alle accessoires om het meisje te kleden, als juwelen. Het is een activiteit voor de liefhebbers van de wereld van mode en detail. In de mode, de details zijn de belangrijkste en dit spel is te noteren dat.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Make-up voor de poppen Bratz voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Make-up voor de poppen Bratz. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Make-up voor de poppen Bratz en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Make-up voor de poppen Bratz is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Make-up voor de poppen Bratz dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Make-up voor de poppen Bratz
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13136 stemmen
Gespeeld
158383
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45722
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39718
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.