Gratis Spelletjes

Een stijlvolle meisje

Spel van de Bratz

Een stijlvolle meisje

Een stijlvolle meisje Waardering: 6/10

Een stijlvolle meisje spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Door de muis te bewegen, moet u de Bratz poppen aankleden, waardoor u uw eigen stijl. Het bezit van een patroon, je een pop nodig dat je de kleren die je je maar wilt. Moeten veel van mode keuzes voor een stijlvolle meisje kiezen. Je moet beginnen met het haar, kunt u kiezen uit vele kapsels en pruiken met verschillende haarkleuren. Dan moet je een outfit te kiezen, heb je veel verschillende jurken, met vele stijlen en kleuren. Elegante pakken en meer vakanties. Eindig het ensemble met schoenen, die kunnen worden hoog of laag laarzen. Kijken naar het eindresultaat en opnieuw beginnen om iets anders te doen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9726 keer online. Ranking 2192 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 148 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9726 keer
Een stijlvolle meisje

Een fashion game voor Bratz poppen. Heeft u een pop die is het model. Er is een enorme collectie van jurken en je moet een voor haar kiezen. Er zijn rode jurken, zwart, blauw en vele andere kleuren. Sommige zijn elegante en formele en andere feestdagen en modern. Een verzameling van pruiken van alle kapsels, alle haarkleuren. De set wordt aangevuld met handschoenen, kunt u combineren kleuren. En tenslotte de schoenen, kunt u kiezen tussen schoenen en laarzen voor meisjes.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Een stijlvolle meisje voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Bratz flash spel genaamd Een stijlvolle meisje. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Een stijlvolle meisje en het gerelateerd is aan Bratz. Onze nieuwe spel Een stijlvolle meisje is een van de beste Bratz spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Een stijlvolle meisje dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Een stijlvolle meisje
TERUG

Bratz meest gespeelde spellen

Bratz Kussen SPELEN ►

Bratz Kussen

6
6 van 10 - 13136 stemmen
Gespeeld
158383
keer

Sasha Bratz heeft een nieuw vriendje meegebracht naar huis en ze wil stevig met hem zoenen. Zorg er echter wel voor dat moeder niets in de gaten heeft ! Spelbesturing: Gebruik de muis om dit Bratz spel te spelen.

Bratz Makeover SPELEN ►

Bratz Makeover

4
4 van 10 - 3548 stemmen
Gespeeld
45722
keer

Kies de Bratz stijl die u wilt geven. Ten eerste, moet je de shampoo te nemen, wassen en drogen je haar. Klik op de tabbladen om uw Bratz super spectaculaire stijl te geven. Kies je kapsel, kleur en strepen. Heeft uw make-up en nagels? enkele accessoires toe te voegen dan om het lichaam voor de finishing touch. Wanneer je wilt en denkt dat je perfect zijn, klikt u op de knop Voltooien om uw creatie te zien! Als u iets wilt wijzigen, klikt u resetten. U kunt een kopie van uw Bratz te maken met de ...

Stylist voor de modellen SPELEN ►

Stylist voor de modellen

5
5 van 10 - 4006 stemmen
Gespeeld
39718
keer

U bent de ontwerper van de Bratz poppen. Zoek, mix en match de meest actuele populaire mode en stijlen voor hen. Maak je eigen Bratz magazine! Kies een Bratz pop om te spelen en te kiezen voor haar broek, sweatshirts, de nieuwste mode. Zodra u klaar bent kleden uw favoriete kleren, genereert de cover van uw eigen tijdschrift, klik op «GO» en zie het resultaat. Ervoor dat u besteden aan het maken grote mode.